Terneuzen

Terneuzen en het gebied rond Terneuzen groeit snel. Met de nieuwe Noordzeehaven bundelden Vlissingen, Terneuzen en Gent hun inspanningen en er gebeuren veel ontwikkelingen.

De meeste buitenlanders weten al alles over de multinationale reus DOW Chemical en de grote havenactiviteiten. Er zijn ook grotere groen groeiende bedrijven, nieuwe energieplatforms en diverse andere grootschalige projecten.

Als uw bedrijf tijdelijk personeel nodig heeft wat niet vanuit de directe omgeving komt, kunnen wij u voorzien van de huisvestingsfaciliteiten. De locatie wordt beheerd door een bedrijf wat mede actief is in de uitzendbranche, zodat zij als u dat op prijs stelt, zelfs alle personele contractuele afspraken voor u kunnen maken.

Cube Park Accommodation kan uw bedrijf bijstaan in de huisvesting en eventuele verloning van uw medewerkers. Door onze kennis en ervaring van de lokale vastgoedmarkt en de uitzendbranche kunnen wij u voldoende bieden wat u nodig heeft.

Op Cube Park in Terneuzen bieden we studio’s voor 2 personen aan met eigen badkamer en keuken. Het gehele complex voorziet in ruimten voor vrijetijdsbesteding. Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren al honderden expatklanten ondergebracht voor bedrijven die actief zijn in de regio Zeeland.

Bel ons voor meer informatie op +31(0)118-678937.